Studio de Coöp is een volledig uitgeruste mobiele geluidsstudio, inzetbaar door heel Nederland en daarbuiten.

Mooie plekken leveren volgens ons mooie platen op: de wisselwerking tussen de muzikanten en de ruimte hoor je terug op de albums. Daarom is Studio de Coöp in het leven geroepen: om samen met de artiest een prachtige plek op te zoeken en een uniek werk op te nemen.

 

De studio is ontstaan door een samenwerking tussen Ferry Roseboom (Excelsior Recordings, Into The Great Wide Open), Frans Hagenaars (SSE-Noord, Excelsior Recordings) en Jan van der Veen van kampeerterrein Stortemelk te Vlieland. Hier ligt dan ook de oorsprong van de studio, op het waddeneiland, midden in de duinen, naast de zee, in de fantastisch klinkende concertzaal de Bolder. Hier is in 2013 de studio opgericht om bevriende artiesten (o.a. Hallo Venray en Bewilder) een plek te geven hun muziek verder te ontwikkelen en direct vast te leggen. De Bolder is dan ook nog steeds een van onze favoriete opnamelocaties.

 

Inmiddels is de studio gegroeid en werken we met allerlei artiesten (Tangerine, Undertones, Jacco Gardner, Freek de Jonge) op verscheidene locaties, zoals een landhuis in Groningen, theaters in Rotterdam en Amsterdam, en een boothuis op Vlieland.

Maak kennis met de bemanning…

team_image

Frans Hagenaars

team_image

Sietse Damen

Neem contact met ons op.

info@studiodecoop.nl

+31 6 345 56 885

Buiksloterweg 5b
1031CC Amsterdam